Vroondaal
Logo Logo

Meer weten?

Wil je meer weten over de nieuwbouwwoningen van Vroondaal Aan het Park en wil je direct antwoord? Bel of chat met ons. Op werkdagen zijn wij tussen 9.00 en 21.00 uur beschikbaar, op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 en zondag tussen 12.00 en 17.00 uur.

Op de hoogte blijven over de ontwikkelingen in Vroondaal aan het Park? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en mis niets!

088 7122840

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Hieronder vind je de antwoorden op vragen die wij regelmatig krijgen over het kopen van een nieuwbouwwoning. Staat jouw vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We hebben geen resultaten gevonden.
Probeer het nog eens met een andere zoekterm of stel je vraag via chat, mail of telefoon.

Vragen over de financiering

Wanneer moet ik mijn hypotheek rond hebben?

Zodra de bouw van de woning definitief doorgaat, word je door de notaris uitgenodigd om de leveringsakte en hypotheekakte te passeren. Het is verstandig om de hypotheek rond te hebben zodra je in de gelegenheid wordt gesteld de akte te passeren.

Wat als ik mijn hypotheek niet rond krijg, zit ik dan aan de koop vast?

In de koop- en aannemingsovereenkomst zit een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van een hypotheek. Als je onverhoopt de hypotheek niet rond krijgt, kun je binnen een periode van 2 maanden na aankoop de overeenkomst ontbinden. Je kunt dit doen door de ontbinding aan te vragen aangevuld met tenminste 2 afwijzingen van geldverstrekkers.

Wanneer start ik met betalen?

Zodra je naar de notaris gaat voor het passeren van de leveringsakte en de bouw is nog niet begonnen, betaal je de koopsom van de grond. De aanneemsom betaal je vervolgens in termijnen vanaf het moment dat de bouw start. De notaris verzorgt bij het passeren van de leveringsakte de betaling van alle tot op dat moment verschuldigde termijnen en eventuele rente. Na de start van de bouw en zodra een bepaald punt in de bouw is bereikt, ontvang je van de aannemer een factuur, die je vervolgens binnen 2 weken dient te betalen. Je kunt voor betaling zorgen door de factuur uit eigen middelen te betalen of deze door te sturen aan jouw hypotheekverstrekker. Als het passeren van de leveringsakte bij de notaris heeft plaatsgevonden, zal de hypotheekverstrekker zorgdragen voor betaling.

Kan ik de woning (deels) met eigen geld betalen?

Ja, dat is mogelijk. Het is verstandig om dat zo snel mogelijk aan de notaris door te geven. Dit in verband met het inplannen van de afspraak voor het passeren van de aktes.

Kan ik ook mijn eigen notaris kiezen?

Dat is alleen mogelijk voor het passeren van de hypotheekakte. Het is dan wel verstandig dat je dit goed afstemt met de projectnotaris. 

Wat is bouwrente?

Als je later in een project instapt dan betaal je rente over de reeds vervallen termijnen tot aan de datum van overeenkomen van de koop- en aannemingsovereenkomst. Het percentage van deze rente is in de overeenkomsten vastgesteld. Deze rente wordt bouwrente genoemd en is niet fiscaal aftrekbaar. 

Wat is transportrente?

Dit is de rente berekend vanaf datum overeenkomen of zoveel later als vastgesteld in de koop- en aannemingsovereenkomst tot aan de datum van het passeren van de leveringsakte. Het percentage van deze rente is in de overeenkomsten vastgesteld. Deze rente wordt transportrente genoemd en is wel fiscaal aftrekbaar.

Ik heb nog een woning te verkopen, zijn er voor mij mogelijkheden om dubbele lasten te voorkomen?

Dubbele maandlasten zijn niet of nauwelijks te voorkomen. Je betaalt al een gedeelte van de koopsom tijdens de bouw en daarvoor betaal je een vergoeding aan de geldverstrekker. De dubbele maandlasten zijn wel fiscaal aftrekbaar met een maximum van twee jaar.

Vragen over het gebied

Wat wordt de sfeer van het gebied?

Het gebied heeft een klassieke Haagse uitstraling. Vroondaal Aan het Park heeft dan ook een exclusief karakter. De lommerrijke woonwijk is door de combinatie van fraaie architectuur en het vele groen en water prachtig om te zien.

Is er openbaar vervoer in de omgeving?

In Vroondaal rijdt geen bus. Hier heerst volledige rust. Gelukkig hoef je niet ver te lopen om de bus te pakken. De dichtstbijzijnde bushaltes liggen aan de Nieuweweg (buslijn 35 en 86) en de Madesteinweg (buslijn 421). Op de fiets ben je ook zo bij de RandstadRail 4 die je helemaal naar Zoetermeer leidt via Den Haag en Leidschendam.

Waar kan ik informatie vinden over Vroondaal Aan het Park?

Vroondaal Aan het Park ligt in het zuidwesten van Den Haag. Meer informatie over Den Haag vind je op www.vroondaalaanhetpark.nl/den-haag en natuurlijk op de gemeentelijke website www.denhaag.nl. Informatie over de plannen voor de openbare ruimte in Vroondaal kun je op diverse plekken en manieren vinden. Het bestemmingsplan Madestein-Vroondaal staat op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan Madestein-Vroondaal is te vinden is onder planID: NL.IMRO.0518.BP0252AMadeVroondl-50VA. Op de gemeentelijke website zijn pdf-bestanden te lezen. Blader je liever de informatie door? Dat kun je doen bij het Den Haag Informatiecentrum in het atrium van het stadhuis aan het Spui 70. Van dinsdag tot en met donderdag kun je ook terecht in het informatiecentrum Vroondaal aan de Vroonhoevelaan 2 in Den Haag.

Welke voorzieningen zijn er voor scholen en kinderopvang in Vroondaal Aan het Park?

Een overzicht van onder meer de scholen, kinderdagverblijven, winkels, sportvoorzieningen en horecagelegenheden in de directe omgeving van het project vind je op www.vroondaal.nl/omgevingskaart en op onze Vroondaal Aan het Park website op de pagina voorzieningen.

Welke sportvoorzieningen zijn er in Vroondaal Aan het Park?

In de omgeving zijn diverse wandel-, fiets- en paardrijroutes. Golf of tennis je graag? Zitten de kinderen op voetbal of hockey en leef je je zich geregeld uit in de sportschool? Het kan hier allemaal.  Om de hoek of op enkele minuten fietsafstand. Ook leuk: in het voorjaar en de zomer zijn er volop watersportmogelijkheden, dus ga eens surfen of kiten op het strand. 

Zijn er in de directe omgeving al voorzieningen zoals winkels en horeca aanwezig?

Voor je boodschappen heb je de keuze uit drie winkelcentra op fietsafstand: Loosduinen, Waldeck en Kraayenstein. In de winkelcentra zijn ook de zorgvoorzieningen en in Winkelcentrum Waldeck is er op woensdag markt. 

Wat wordt er naast het project gebouwd? Omliggende bebouwing?

Vroondaal Aan het Park wordt een nieuwe wijk met een mix van rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, twee-onder-een-kap bungalows en vrijstaande woningen. In de directe omgeving worden tevens kavels aangeboden door de gemeente Den Haag. De kavels liggen ook in hetzelfde plangebied Vroondaal Zuid. 

Waar kan ik me inschrijven zodat ik op de hoogte blijf van het gebied?

Je kunt je op deze website inschrijven als belangstellende. Per mail word je op de hoogte gehouden en ontvang je bericht zodra de verkoop van het project is gestart.

Vragen over de wijk

Hoeveel nieuwe woningen worden er in de wijk gerealiseerd?

In Vroondaal Aan het Park komen komen, verdeeld over twee ontwikkelvelden, 150 herenhuizen, 2-onder-1 kapwoningen en vrijstaande woningen. De stijl is chique Haags, met een rijk gedetailleerde architectuur geïnspireerd op de 19e-eeuwse parkranden.

Komen er ook huurwoningen in het woningaanbod? En zo ja wie is de verhuurder?

Er komen geen huurwoningen in Vroondaal Aan het Park.

Kan ik beter een bestaand huis of een nieuwbouwhuis kopen?

Een nieuwbouwhuis is een huis zonder zorgen waar je geen omkijken naar hebt. Alles is nieuw, alles doet het. Op bijna alles zit garantie en onderhoudskosten heb je de eerste jaren vrijwel niet. Daar komt bij dat je een nieuwbouwhuis ook nog eens helemaal kunt aanpassen aan je eigen wensen. Meer voordelen van nieuwbouw  

Zijn er ook starterswoningen gepland?

Nee, er komen geen starterswoningen in Vroondaal. De woningen zijn aanzienlijk ruimer en luxer dan starterswoningen en liggen in een hoger prijssegment. In Vroondaal Aan het Park komen herenhuizen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande villa’s in diverse varianten.

Worden er ook sociale koopwoningen gebouwd?

Nee, er komen geen sociale koopwoningen in Vroondaal Aan het Park.

Kan ik mijn auto voor de deur parkeren?

Ja, en als er direct voor je woning geen plek is dan is er ruim voldoende parkeergelegenheid om dichtbij te parkeren, ook voor je bezoek. 

Is er straks genoeg plek om dicht bij het huis te parkeren?

Ja, er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen in de wijk.

Is/blijft parkeren gratis?

Ja, parkeren in het openbaar gebied in Vroondaal Aan het Park is gratis en blijft dat in elk geval de eerstkomende jaren ook. 

Komen er nieuwe wegen in de wijk?

Ja, Vroondaal Aan het Park bestaat (grotendeels) nog uit onbebouwde velden. In eerste instantie worden bouwwegen aangelegd. Een deel van de bouwwegen krijgt bij de oplevering van de woningen een permanente bestemming als langzaam-verkeer-straat. 

Komt er ook een speeltuin of speelweide?

Ja, Vroondaal Aan het Park is een kindvriendelijke wijk. Dat vertaalt zich ook in de speelvoorzieningen. Deze worden zo spoedig mogelijk na de oplevering van de woningen door de gemeente gerealiseerd. Er zijn reeds enkele (natuur)speeltuinen in de buurt gerealiseerd.

Is er een honden uitlaatplaats in de buurt?

Door het vele groen en het park om de hoek zijn er voldoende gelegenheden om de hond uit te laten in de buurt. Zorg er wel voor dat de hond is aangelijnd en neem een zakje mee op pad.

Hoeveel en wat voor soort woningen komen er in de wijk?

Vroondaal Zuid telt straks zo’n 600 huizen, Vroondaal Aan het Park is onderdeel van Vroondaal Zuid. BPD en Synchroon ontwikkelen samen als Ontwikkelingscombinatie Vroondaal v.o.f. in Vroondaal Aan het Park 350 woningen in diverse typen. In Vroondaal Aan het Park komen herenhuizen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande villa’s in diverse varianten.

Wanneer start de verkoop van het project?

Vroondaal Aan het Park wordt in fases verkocht. De eerste 4 fases zijn al zo goed als verkocht. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in fase 2 en 4. bekijk de woningen die nog in verkoop zijn op de website. In juni start de verkoop van fase 5. Ook hier komen weer klassieke herenhuizen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande villa’s. Als je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief, ontvang je de informatie vanzelf via de mail. Sta je nog niet ingeschreven? Meld je dan aan als belangstellende en je wordt op de hoogte gehouden.

Hebben de woningen een tuin? Wat is de ligging en wat zijn de afmetingen?

Hebben de woningen een tuin? Wat is de ligging en wat zijn de afmetingen? Hebben de woningen een tuin? Wat is de ligging en wat zijn de afmetingen? 

Zijn deze woningen al een keer eerder gebouwd zodat ik ze kan bekijken?

De eerste fase van Vroondaal Aan het Park is gebouwd, fase 2 en 3 zijn momenteel in aanbouw. Omdat alle woningen zijn verkocht is het alleen mogelijk de woningen aan de buitenzijde te bezichtigen.

Is er al een vergunning om de woningen te bouwen?

Per fase wordt er 70% verkoop van de woningen nagestreefd voordat de bouwvergunning aangevraagd en gegund wordt. Zodra 70% van de woningen is verkocht en de omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is onherroepelijk krijgt de bouwer opdracht om het project te bouwen. Vanaf dan durt het circa een jaar voordat de eerste woningen opegeleverd worden.

Hoe lang duurt de bouw en wanneer worden de eerste woningen opgeleverd?

Zodra 70% van de woningen is verkocht en de omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is onherroepelijk krijgt de bouwer opdracht om het project te bouwen. Vanaf dan durt het circa een jaar voordat de eerste woningen opgeleverd worden.

Hoe rijdt het bouwverkeer naar de locatie?

Het bouwverkeer rijdt via de Madepolderweg de bouwlocatie op en maakt zoveel mogelijk gebruik van bouwwegen om overlast tijdens de bouwperiode tot een minimum te beperken.

Zijn er al brochures beschikbaar?

Zodra een nieuwe fase in verkoop is, vind je op deze website de uitgebreide verkoopbrochure. Je kunt deze downloaden, maar vaak ook aanvragen. Je krijgt de verkoopinformatie dan toegestuurd. Is het project nog in voorbereiding dan is er vaak nog geen brochure. Je kunt je dan vrijblijvend inschrijven als belangstellende.

Vragen over de woningen

Wie verkoopt de woningen?

De woningen in dit project zijn ontwikkeld door Ontwikkelingscombinatie Vroondaal V.O.F. Bij hen sluit je een koopovereenkomst voor de levering van de grond. Voor de bouw van je woning sluit je met Waal B.V. een aannemingsovereenkomst. De aannemer is ook de garantieverstrekker en aanspreekpunt tijdens en na de bouw van je woning.

Welke makelaar is bij het project betrokken?

Voor informatie over en verkoop van de woningen van Vroondaal Aan het Park kun je terecht bij BPD, Frisia Makelaars en Nelisse Makelaarsgroep. 

Is woning X (in fase Y) nog beschikbaar? Ik wil graag een optie op deze woning, kan dat?

Als je vragen hebt over de beschikbaarheid van jouw favoriete huis neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen, chatten of mailen. De status van een bouwnummer (in optie, vrij of verkocht) kun je ook op de website zien bij het woningaanbod. In de meeste gevallen is ook de kavelkaart geactiveerd waar je de status kunt achterhalen.

Wanneer gaat de volgende fase in verkoop?

Op dit moment zijn de laatste twee fasen in verkoop: fasen 7 en 8. Kijk onder het kopje Woningen naar de inschrijfmogelijkheden of status verkoop. 

Kan ik een bezichtiging inplannen?

Er zijn geen modelwoningen in Vroondaal Aan het Park. Alle woningen zijn verkocht. De eerste fasen van Vroondaal Aan het Park is gerealiseerd. De woningen zijn aan de buitenzijde te bezichtigen. 

Ik kan niet bij de (start verkoop) manifestatie zijn, kan ik alle informatie ontvangen?

Geen probleem. Alle informatie zal ook online beschikbaar worden gesteld. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de brochure, de bouwtekeningen, de meerwerklijsten etc. Op de website kun je op je gemak nog eens alles nalezen en zelfs downloaden als je dat wilt.

Wie bouwt de woningen?

De woningen worden gebouwd door de aannemer Waal B.V. (fase 7) of door Knaap Maatwoningen B.V. (fase 8). Je sluit de aannemingsovereenkomst ook met deze partij. Tijdens de bouw is deze aannemer jouw aanspreekpunt.

Wat is de volgorde van bouwen?

Per fase worden de woningen gebouwd. De eerste fasen zijn gebouwd / in aanbouw. De start bouw voor fasen 7 en 8 starten naar verwachting in de loop van 2017.

Zijn er mogelijkheden om de woning naar eigen wens aan te passen of in te delen?

Er zijn mogelijkheden om de woning aan te passen naar eigen wens. Dit geldt overigens meer voor de indeling en het afwerkingsniveau dan de buitenkant van de woning. De aannemer beoordeelt of de gewenste aanpassing past bij het bouwplan en/of deze niet in strijd is met de normen waaraan de woning moet voldoen. De kopersadviseur van de aannemer adviseert je in dit traject. 

Wanneer kan ik bij de kopersadviseur van de aannemer terecht?

Over het algemeen is dit mogelijk vanaf het moment dat het koopcontract getekend is. Soms kan dit ook al eerder, dan wordt dit uiteraard gecommuniceerd.

Zijn er al prijzen voor meerwerk opties bekend?

Ja, de grote wijzigingen hebben wij alvast voor je in kort overzicht samengevat. Hierop staan bijvoorbeeld de prijzen voor een uitbouw, dakkapel, dakramen etc. Tijdens het verkoopgesprek ontvang je de volledige optielijsten.

Wordt de woning opgeleverd met een keuken?

Nee, de woning wordt opgeleverd zonder keuken. 

Wie is de leverancier van de keuken?

De woningen in Vroondaal aan het Park worden zonder keuken opgeleverd.

Is er een gasaansluiting in de woning?

Ja, er is een gasaansluiting in de woning.

Wordt de woning opgeleverd met een badkamer?

De woning wordt opgeleverd met (basis) sanitair.

Waar kan ik terecht voor de inrichting van de badkamer?

Je kunt hiervoor bij de kopersadviseur van de aannemer terecht.

Mag ik de woning ook helemaal casco kopen?

Ja, dat mag.

Waar kan ik de plattegronden van de woningen downloaden?

Op de website onder het tabblad woningen kun je alle plattegronden van de woningen downloaden.

Welk energielabel heeft de woning/het appartement?

Alle nieuwbouwwoningen hebben energielabel A, dit is het meest gunstige label en staat voor een duurzame en energiezuinige woning.

Overige vragen

Wanneer wordt gestart met de bouw?

Zodra 70% van de woningen is verkocht en de omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) onherroepelijk is, krijgt de bouwer opdracht om het project te bouwen.

Is er overlast te verwachten van de bouw?

Overlast is bij dit soort projecten helaas niet te voorkomen. Om de overlast van bouwstof, geluid en bouwverkeer zoveel mogelijk te beperken, wordt de bouw gefaseerd uitgevoerd. Bovendien wordt de uitvoeringsperiode zo kort mogelijk gehouden door met prefab elementen te werken.

Welke zekerheid heb ik dat mijn huis wordt afgebouwd?

Alle woningen in Vroondaal Aan het Park worden gebouwd onder de SWK Garantie- en Waarborgregeling/Woningborg Garantie- en Waarborgregeling. Als eigenaar van de woning heb je hiermee de garantie van een kwalitatief goede woning. Verder weet je dat jouw woning gegarandeerd wordt afgebouwd mochten zich onverhoopt problemen bij de aannemer voordoen. Je hebt bovendien als eigenaar de zekerheid dat eventuele gebreken gedurende de garantietermijn worden hersteld. Voor uitgebreide informatie: www.swk.nl www.woningborg.nl

Heb ik garantie op de woning en zo ja hoe lang?

Een van de voordelen van nieuwbouw is de garantie op de bouwkundige kwaliteit. Deze garantie (en bijbehorende periodes) is vastgelegd in de garantieregeling van Woningborg/SWK. Voor uitgebreide informatie: www.woningborg.nl

Wanneer ontvang ik het garantiecertificaat?

Het garantiecertificaat wordt afgegeven als aan alle opschortende voorwaarden is voldaan.

Van wie koop ik de woning?

De verkopende makelaars zijn Frisia Makelaars en Nelisse Makelaarsgroep. De woningen in dit project zijn ontwikkeld door Ontwikkelingscombinatie Vroondaal V.O.F. Bij hen sluit je een koopovereenkomst voor de levering van de grond. Voor de bouw van de woning sluit je een aannemingsovereenkomst met Waal of Knaap Maatwoningen B.V. De aannemer is tevens de garantieverstrekker en aanspreekpunt tijdens en na de bouw van je woning.

Hebben belangstellenden die in de gemeente wonen voorrang?

In Nederland kennen we vrije vestiging. Dit betekent dat iedereen gelijke kans heeft om een woning te kopen en er geen restricties zijn ten aanzien van de koop.

Hoe vindt de toewijzing van de woningen plaats?

De inschrijfperiode sluit circa 1 a 2 weken na de start verkoop. Vervolgens kijken we naar het aantal inschrijvingen voor het project. De toewijzing vindt plaats op basis van de 1e voorkeur van een bouwnummer. Met andere woorden, als er slechts 1 belangstellende (bijvoorbeeld) bouwnummer 1 als 1e voorkeur heeft opgegeven wordt bouwnummer 1 aan de desbetreffende belangstellende toegewezen. Zijn er meerdere belangstellenden die de eerste voorkeur voor bouwnummer 1 hebben, dan zal er tussen deze belangstellenden geloot worden om te bepalen wie het bouwnummer krijgt toegewezen.

Deze procedure wordt op alle bouwnummers toegepast. Als er bouwnummers zijn die niet als 1e voorkeur zijn opgegeven, wordt er gekeken hoeveel belangstellenden (die nog geen bouwnummer toegewezen gekregen hebben) het desbetreffende bouwnummer als 2e voorkeur hebben opgegeven. Zodra dit slechts één belangstellende betreft wordt dit bouwnummer toegewezen.

Zijn dit ook meerdere belangstellenden, dan wordt er weer geloot om te bepalen aan wie het bouwnummer wordt toegewezen. Bovenstaande procedure wordt herhaalt totdat alle bouwnummers zijn toegewezen. Om zoveel mogelijk kans te maken is het raadzaam om zoveel mogelijk voorkeuren aan te geven.

Als ik een optie neem, zit ik dan direct aan de woning vast?

Een optie op een woning is vrijblijvend. Tijdens deze periode is de woning exclusief voor jou gereserveerd. In deze periode worden al jouw vragen beantwoord en heb je de gelegenheid de woning te kopen.

Hoe weet ik of ik de woning kan betalen?

Je kunt vrijblijvend een gesprek aangaan met een financieel adviseur van bijvoorbeeld de Rabobank. In dit gesprek krijg je een goed beeld of je de woning kunt betalen en wat jouw toekomstige maandlasten zullen zijn. 

Wat is een ‘optie’ op een bouwnummer?

Een optie is een periode dat de woning exclusief voor jou is gereserveerd. In deze periode kun je al jouw vragen stellen en word je in de gelegenheid gesteld de woning aan te kopen.

Heb ik na het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst ook nog een bedenktijd?

Na het (online) ondertekenen en ontvangen van de koop- en aannemingsovereenkomst door beide partijen heb je een bedenktijd van één kalenderweek.

Wat betekent koopsomindicatie?

Bij een project dat nog in ontwikkeling is, zijn de koopsommen nog niet definitief vastgesteld. Om je toch een indicatie te geven wat de woningen gaan kosten werken we met een koopsomindicatie. Het is dus mogelijk dat de uiteindelijke verkoopprijzen afwijken van de eerder afgegeven koopsomindicatie.

Wat betekent vrij op naam (v.o.n.)?

Vrij op naam betekent dat je koopt inclusief belasting (21% BTW) en inclusief de notariskosten voor de overdracht.

Moet ik nog rekening houden met extra kosten die ik moet betalen als ik een woning koop?

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning moet je altijd rekening houden met extra kosten. Zo heb je bijvoorbeeld kosten bij het sluiten van een hypotheek (advieskosten en notariskosten). Ook maak je kosten voor het inrichten en afwerken van de woning.

Online een huis kopen? Kan ik dan nog wel een ‘echt’ persoon spreken?

Het blijft altijd mogelijk om een afspraak te maken met een echt persoon. Je bepaalt namelijk helemaal zelf hoe je jouw huis koopt. Volledig online, gedeeltelijk online of uitsluitend via persoonlijk contact. Alles kan niets moet. Aan jou de keus.

Vragen over Vroondaal Aan het Park?

Wil je weten wat wij met je gegevens doen? Klik dan hier voor ons privacy statement.

Het formulier is succesvol ontvangen

Willy Vermeulen

Willy Vermeulen

Wil je direct een antwoord? Chat met ons!

Partners

In dit project werkt BPD voor de verkoop van de woningen samen met Frisia Makelaars en Nelisse Makelaarsgroep. Onder de naam Ontwikkelingscombinatie Vroondaal V.O.F werken BPD samen met Synchroon aan de ontwikkeling van dit gebied.

Frisia Makelaars logo

Frisia Makelaars: 070 - 342 01 13

Nelisse Makelaarsgroep logo

Nelisse Makelaarsgroep: 070 - 350 14 00

Synchroon Ontwikkelaars logo

Synchroon Ontwikkelaars

Ontwikkelingscombinatie Vroondaal V.O.F. logo

Ontwikkelingscombinatie Vroondaal V.O.F.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?