Vroondaal
Logo Logo

Ligging Vroondaal in Den Haag

Vroondaal ligt aan de zuidkant van Den Haag, dichtbij de badplaats Kijkduin. Om precies te zijn tussen de Nieuweweg en de Monsterseweg. Hiervandaan rijd je zo de N211 op die aansluit op de A4. Hier woon je nieuw, zonder in een nieuwbouwwijk te wonen. Vroondaal leeft! En alles wat je dagelijks nodig hebt, is in de buurt.

Ideaal gelegen

Geografisch gezien neemt Vroondaal een interessante positie in: dicht bij de Noordzeekust en niet ver van Den Haag, Delft, Leiden en Amsterdam. Wil je verder? Je bent zo op Rotterdam - The Hague Airport en Schiphol.

Auto

Vanuit de wijk rijd je via de Madesteinweg en de Madepolderweg zo de N211 op. Deze provinciale weg sluit aan op de A4 die al snel verbinding heeft met de A12 en de A13. Alle belangrijke grote steden en vliegvelden zijn hierdoor goed en snel bereikbaar.

Fiets

Als je de voorzieningenkaart onder aan deze pagina bekijkt, zie je gelijk dat je hier eigenlijk geen auto nodig hebt. Boodschappen doen, de kinderen naar school, naar de sportvereniging, het kan allemaal op de fiets. Zelfs het strand van Kijkduin ligt op circa 10 minuten fietsafstand.

Openbaar vervoer

In Vroondaal rijdt geen bus. Hier heerst volledige rust. Gelukkig hoef je niet ver te lopen om de bus te pakken. De dichtstbijzijnde bushaltes liggen aan de Nieuweweg (buslijn 35 en 86) en de Madesteinweg (buslijn 421). En wat ook heel interessant is, is dat je vanaf de Boomaweg in 5 minuten naar tramhalte De Uithof fietst. Pak daar Randstadrail 4 (vertrekt elke tien minuten) en binnen een half uur zit je middenin het centrum van Den Haag met alle ministeries, winkels en eetgelegenheden. Sterker nog, de tram rijdt helemaal tot aan de Javalaan in Zoetermeer via Leidschendam en Voorburg. Je hoeft nooit meer in de file te staan!

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?