Vroondaal
Logo Logo

Water en groen in de hoofdrol

Vroondaal begint steeds meer vorm te krijgen. Van de 350 huizen die hier totaal komen, is de eerste fase opgeleverd en de tweede en derde fase in aanbouw. Dus bezoek zeker het gebied en ervaar zelf hoe bijzonder het moet zijn om in deze parkachtige, waterrijke omgeving te wonen. Vroondaal doet in niets denken aan een traditionele nieuwbouwwijk. Dit mag met recht uniek genoemd worden. Lees hier meer over de visie van het architectenteam op Vroondaal Aan het Park.

Het beste van vroeger gecombineerd

Ben je gecharmeerd van het chique écht Haagse wonen, maar kun je elders in Den Haag je ideale huis niet vinden? Overweeg dan zeker Vroondaal Aan het Park. Zeinstra Veerbeek Architecten heeft zich laten inspireren door de rijk gedetailleerde architectuur van de 19e-eeuwse huizen langs de Haagse parkranden. Door de individueel te kiezen opties, de variatie in kleur en materiaal en de verschillende ornamenten heeft elk huis karakter en een eigen gezicht. 

Eenheid in verscheidenheid

Ieder huis heeft zijn eigen identiteit, ook als dit huis zich in een rij bevindt. Niet alleen door de architectonische details die in het ontwerp zijn meegenomen. Juist door de keuzes die individuele kopers maken, ontstaat nog meer variatie in het gevelbeeld. De architecten werken tal van indelingsvarianten en uitbreidingsopties voor je uit. En zit het perfecte huis er voor jou nog niet bij, laat het ons dan weten. Wij denken graag met je mee over een oplossing.

Vroondaal Zuid

Aan de zuidkant van Vroondaal, tussen de Madepolderweg en de Boomaweg, vind je Vroondaal Aan het Park. Het woningaanbod in Vroondaal Aan het Park is gevarieerd. Dus ideaal voor zowel starters, doorstromers of als je hier je hele leven wilt blijven wonen.

Chique Haags wonen

De architectuurstijl van de Haagse Parkranden is een aantrekkelijke combinatie van het beste van vroegere bouwstijlen. Samen vormen ze een schitterend nieuw geheel. De rijke detaillering en asymmetrie in combinatie met het vele hout en baksteen maakt de huizen tot een lust voor het oog.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?