Vroondaal
Logo Logo

Vrijdag 22 september starten we met de verkoop van de allerlaatste fase in Vroondaal Aan het Park. In dit nieuwsbericht vertellen wij je alles over de verkoopprocedure.

Lees verder

Fase 9 is het laatste deelplannen van Vroondaal Aan het Park. Hier kun je nog keuze maken uit een van de 8 ruime huizen met royale tuinen tot wel 24 meter diep! Via de interactieve kavelkaart krijg je nog een beter beeld van de ligging in de wijk.

Lees verder

Maak kennis met de allerlaatste 8 woningen in Vroondaal Aan het Park. Deze fase bestaat uit 4 twee-onder-een-kap villa's en 4 herenhuizen. Alle woningen hebben een zeer diepe achtertuin tot wel 25 meter diep.

Lees verder

Het is zover! Woensdag 19 april starten we met de verkoop van Vroondaal Aan het Park Fase 8. In dit nieuwsbericht vertellen wij je alles over de verkoopprocedure.

Lees verder

De verkoop en de inschrijftermijn voor de 34 herenhuizen en 6 twee-onder-een-kapwoningen in Vroondaal Aan het Park Fase 7 is gestart. Belangstellenden kunnen zich online inschrijven op de bouwnummers van hun keuze. De deadline voor inschrijving is woensdag 5 april a.s. Het makelaarsteam van Frisia Makelaars, Nelisse Makelaarsgroep en BPD is bereikbaar voor het beantwoorden van vragen.

Lees verder

Het is bijna zover! We starten met de verkoop van Vroondaal Aan het Park Fase 7. In dit nieuwsbericht vertellen wij je alles over de verkoopprocedure.

Lees verder

Fase 7 is een van de laatste deelplannen van Vroondaal Aan het Park. Hier kun je nog keuze maken uit een van de 34 royale herenhuizen of 6 twee-onder-een-kapwoningen. Wellicht heb je de woningtypen al bekeken. Via de interactieve kavelkaart krijg je nog een beter beeld van de ligging in de wijk.

Lees verder

Op woensdag 22 maart a.s. start de verkoop van Vroondaal Aan het Park Fase 7. In deze fase worden 34 herenhuizen en 6 twee-onder-een-kapwoningen aangeboden.

Lees verder

Goed nieuws! De bouw van de 43 woningen in Vroondaal Aan het Park Fase 5 gaat van start. Aannemer Waal begint naar verwachting in maart / april 2017 met de bouw.

Lees verder

Waar staat precies dat mooie klassieke herenhuis of die twee-onder-een-kapwoning? En waar ligt de woning precies in Vroondaal Aan het Park? Alle bouwnummers van Vroondaal Aan het Park Fase 6 staan nu in een interactieve kavelkaart. Bekijk de ligging en klik door naar het huis voor meer informatie!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?